مواد لازم 

برنج نیم کیلو

کشمش 1/2 فنجان

بادام هندی 1/2 فنجان

خلال پسته 1/4 فنجان

سیر له شده 5 حبه

پیاز کوچک ریز شده 1 عدد

زرد آلو خشک 3/4 فنجان

آب 2 لیوان

هل 4 دانه

کره 50 گرم

زعفران آب شده 1 فنجان

زیره 1/2 قاشق

روغن 2 قاشق

دارچین 1 قاشق مرباخوری

کنجد سائیده شده 1 قاشق

 

 

 طرز تهيه

برنج را بشوئید و سپس به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. کره و روغن را در یک قابلمه متوسط  روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند. سیر را درون تابه رنده کنید و سپس پیاز ریز شده، ادویه، کنجد سائیده، زیره و هل سائیده را در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

برنج را آبکش کنید و آن را درون تابه مواد بریزید و همه مواد را باهم مخلوط کنید. آب و زعفران حل شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب مواد با حرارت ملایم کشیده شود که معمولا این مرحله 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشد. زرد آلو، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط شوند و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد و بپزد.برای تزئین غذا در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن بریزید