مواد لازم

 

برنج: یک کیلوگرم

گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم

روغن حیوانی: ۲۵۰ گرم

کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم

هویج خلالی خرد شده: ۵۰۰ گرم

پیاز: چهار عدد

نمک: یک قاشق چایخوری

ادویه: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چـایخوری

محلول زعفران: دو قاشق سوپخوری

برنج را شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک به آن افزوده، روی برنج آب ریخته و آن را به مدت پنج الی شش ساعت خیس می‌کنیم.

کشمش‌ها را پاک کرده، شسته و کنار می‌گذاریم. پیازها را خرد کرده و به همراه روغن تفت داده تا پیازها سبک شوند، سپس گوشت را به صورت قیمه‌ای خرد نموده و به پیاز اضافه می‌کنیم تا تفت بخورد و آب گوشت کشیده شود.

ادویه و فلفل را می‌افزاییم. هویج را نیز اضافه نموده و تفت می‌دهیم.

دو پیمانه آب به مواد افزوده و اجازه می‌دهیم تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود، سپس نمک آن را می‌افزاییم.

برنج را آبکش کرده، مواد را لابه‌لای برنج ریخته و دم می‌کنیم. کشمش را نیز سرخ کرده و همراه با برنج و زعفران سرو می‌نماییم.